Hvem er CND™?

CND™ er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse.

Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og den genopbyggende neglekur RescueRXx™ - skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser.

CND™ lever og ånder for at uddanne og informere om korrekt neglepleje og behandlinger. Det betyder at alle CND™ forhandlere er blevet undervist i de behandlinger de tilbyder, og du trygt kan lægge dine hænder i deres. Samtidig kan de altid give dig vejledning omkring CND™ produkterne, så du også kan opnå flotte og holdbare resultater derhjemme.

For at du som CND™ bruger altid kan være med på sæsonens hotteste trend udvikler CND™ sæsonens neglemode i samarbejde med modedesignere, og når designere fra New York, til Paris, Milano og Dubai skal vise de nyeste og hotteste trends på catwalken, er CND™ altid til at finde backstage.

CND™ tilbyder både forlængelser med gelé eller akryl, lakeringer med 14+ dages behandlingen SHELLAC®, den langtidsholdbare VINYLUX™, eller den farve- og effektrige neglelak Creative Play™, samt prisvindende neglepleje og lækre mani- og pedicure produkter.

FIND SALON

Vil du være CND™ forhandler?

Vi vil altid gerne have nye medlemmer af CND™ familien, og hvis du er interesseret i at blive CND™ negletekniker eller forhandler, vil vi meget gerne hjælpe dig i gang.

Hos CND™ kan du både blive uddannet i Brisa™ Gelé systemet og CND™ akryl systemet. Når du afslutter din CND™ uddannelse kan du kalde dig uddannet negletekniker og du får et diplom på at du er certificeret CND™ negletekniker.

Ud over negletekniker uddannelserne kan tilbyder vi også uddannelse indenfor SHELLAC®, SpaManicure™, SpaPedicure™, diverse nail art kurser, og meget mere.

Hvis du vil have hjælp til hvilken uddannelse der passer bedst til dig er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3332 3322 eller skrive en mail til os på info@icgroup.dk.

FIND KURSUS