SHELLAC® 14+ Day Nail Color

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.

Helt unikt for SHELLAC® skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning, så dine negle vil ikke blive svage eller skadede af SHELLAC® behandlinger. Ud over den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.

SHELLAC® findes i et hav af farver fra den klassiske røde, til dybe mørke vinterfarver, til den perfekte nude farve, og hver sæson lanceres der nye farver, kreeret i samarbejde med modedesignere så du altid er med på sæsonens hotteste trend.

Alene i Danmark udføres der mere end 400.000 SHELLAC®-behandlinger, fordelt på over 700 saloner, årligt. Det er neglebranchens absolut foretrukne profesionelle behandling. Kvalitetskontrollen for CND´s produkter er meget høj og på trods af de mange behandlinger har der ikke været en eneste registrering af allergi forårsaget af SHELLAC® (vi er som importør lovmæssigt forpligtet til at registrere alle indrapporteringer
af uønskede virkninger). Det betyder ikke, at det ikke er sket eller ikke kan ske, og har man allerede udviklet allergi overfor f.eks Akrylater som følge af anvendelsen af akrylatholdige produkter, skal man altid være særligt forsigtig, da selv lavallergene produkter i den situation kan udløse symptomer.

Forbrugernes sikkerhed har altid været det vigtigste for CND, der har den holdning, at behandlinger, der kræver hærdning i UV-lamper alene bør foretages af professionelt uddannede fagfolk og alene ved anvendelse af korrekt udstyr – både for at undgå hudkontakt, men også for at sikre hverken under- eller overhærdning af produkterne. Til hjemmebrug har CND i stedet udviklet CND VINYLUX™, der er en holdbar neglelak som anvender alm. dagslys til hærdningsprocessen.

SHELLAC® er en professionel behandling der kun udføres hos autoriserede CND™ forhandlere. SHELLAC® er et registreret varemærke og er den eneste fuldt patenterede UV-lak på markedet.

Såfremt du har spørgsmål ift. ovenstående, er du altid
velkommen til at kontakte os på mail info@icgroup.dk eller tlf. 33 32 33 22.

FIND SALON

FÅ SHELLAC® I DIN SALON

Spørgsmål & svar

Kan jeg selv fjerne SHELLAC® derhjemme?
Ja, men det er vigtigt at du følger anvisningen nøje. Er du i tvivl, så få din negletekniker til at fjerne det de første gange, så du får grundig instruktion i hvordan det fjernes.

Hvordan fjerner jeg SHELLAC®?
Det er vigtigt at fjerne SHELLAC™ korrekt for at undgå skader på naturneglen. Du skal bruge disse tre produkter:

 • 1 pakke CND Remover Wraps™ (indeholder 10 stk. Remover Wraps.
 • CND Offly Fast Remover
 • CND SolarOil®


Sådan gør du:

 • Væd CND Remover Wrappen med CND Offly Fast Remover.
 • Pak hver finger stramt ind i en CND Remover Wrap.
 • Lad den sidde i 5, 8 eller 15 minutter:

  - 5 minutter hvis der er brugt SHELLAC® XPRESS5 Top Coat

  - 8 minutter hvis der er brugt SHELLAC® Original Top Coat

  - 15 minutter hvis der er brugt SHELLAC® Duraforce Top Coat

 • Hvis SHELLAC® har siddet på neglen i mere end 14 dage, skal du lige give den et par minutter mere.
 • Efter 5, 8 eller 15 minutter presser du med tommelfingeren ned på neglen, masserer den en lille smule og trækker så Remover Wrappen af.
 • Er der stadig rester tilbage på neglene, påsættes Remover Wrappen igen.
 • Tag evt. en ren pad vædet med CND Offly Fast Remover og tør neglen af en ekstra gang.
 • Smør neglene ind i CND SolarOil™.

 


Skader det naturneglen, når jeg fjerner SHELLAC®?
Nej, SHELLAC® er i årevis blevet testet og gennemprøvet for at sikre, at produktet lever fuldstændig op til de kvalitetskrav CND stiller til alle sine produkter. Det er vigtigt, at du nøje følger anvisningerne til fjernelse af SHELLAC®, herunder undgår enhver form for filing ifm. fjernelse.


Jeg bruger Offly Fast Remover™, men det tager 20-30 minutter at fjerne min SHELLAC®
Du bør konsultere det sted hvor du har fået udført din SHELLAC®-behandling, da det sandsynligvis ikke er SHELLAC® men der imod et kopi-produkt du har fået lagt på neglene. SHELLAC® kan altid fjernes på under 20 minutter og uden brug af fil medmindre der er blevet brugt et andet produkt til at fjerne SHELLAC®. Andre neglelaksfjerner produkter vil markant forlænge aftagningstiden.

Hvilken vedligeholdelse kræver SHELLAC®?
Det anbefales at du bruger CND SolarOil™ hver dag. CND SolarOil™ trænger gennem SHELLAC® og holder naturneglen stærk og fleksibel. Jo bedre tilstand naturneglen befinder sig i, jo mere holdbar er SHELLAC®.

Forkortes holdbarheden ved brug af sæbe og almindelige plejeprodukter?
Nej, SHELLAC® er udviklet og testet til at være modstandsdygtig overfor daglig brug af rengørings- og plejeprodukter samt slitage.

Er der nogen negative effekter ved at fjerne SHELLAC® hver 14. dag?
Nej, men det er vigtigt, at du nøje følger anvisningerne til fjernelse af SHELLAC®. Gør du det, er det ikke noget problem at skifte SHELLAC® hver 14. dag, da SHELLAC® ikke skader naturnegle eller hud.


Kan SHELLAC® bruges oven på gelé- eller akryl-negle?
Ja, SHELLAC® kan bruges på alle former for neglesystemer samt den naturlige negl.

Hvad sker der, hvis jeg river eller piller SHELLAC® af neglene?Så ødelægges naturneglen. SHELLAC™ skal altid fjernes eksakt som anvist så naturneglene ikke skades.

Kan jeg bruge almindelig lak henover SHELLAC®?

Ja. Dog anbefales det ikke hvis du vil have fuld holdbarhed, idet almindelig neglelak begynder at skalle af og falme i farven efter et par dage.

Kan SHELLAC® holde længere end de lovede 14+ dage?
Ja, men der vil komme en udvoksningskant ved eponychium efterhånden som neglen vokser og ny negleplade bliver synlig. Hvis der går mere end 14+ dage efter påførslen, vil det tillige tage op til 10 minutter længere at fjerne SHELLAC®, da fæstningen til naturneglen vil øges efter de 14 dage.

Indeholder SHELLAC® HEMA
Nej, SHELLAC® er via en patenteret, unik teknologi udviklet med henblik på at give forbrugeren den bedste kvalitet og samtidig minimere risikoen for allergi. SHELLAC® indeholder derfor som en af de få UV-lakke på markedet ikke HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat), som myndighederne i bl.a. Danmark og Sverige fraråder brugen af, og som ofte giver anledning til allergi.

Kan jeg få allergi af SHELLAC®?

SHELLAC® indeholder ikke HEMA. Det betyder dog ikke at produktet i teorien ikke kan forårsage allergi, men det betyder, at sandsynligheden for at pådrage sig allergi som følge af bl.a. forkert anvendelse, er mindre end for produkter baseret på HEMA. Dette understøttes af den kendsgerning, at vi på trods af at der alene i Danmark på over 700 saloner foretages mere end 400.000 SHELLAC®-behandlinger årligt, ikke har en eneste registrering af allergi forårsaget af SHELLAC™. Igen betyder det ikke at det ikke er sket eller ikke kan ske, og har man allerede udviklet allergi overfor Akrylater som følge af anvendelsen af akrylatholdige produkter, skal man altid være særligt forsigtig, da selv lavallergene produkter i den situation kan udløse symptomer. Forbrugernes sikkerhed har altid været det vigtigste for CND, og uanset at CND's produkter skiller sig ud ved at være fri for HEMA, er det fortsat CND's holdning, at behandlinger der kræver hærdning i UV-lamper alene bør foretages af professionelt uddannede fagfolk og alene ved anvendelse af korrekt udstyr - både for at undgå hudkontakt men også for at sikre hverken under- eller overhærdning af produkterne. Til hjemmebrug har CND i stedet udviklet CND VINYLUX™, en holdbar neglelak som anvender alm. dagslys i hærdningsprocessen, og varer i op til 7 dage.

Findes der andre produkter på markedet magen til SHELLAC®?
Nej, SHELLAC® er et fuldt patenteret og dermed unikt system - der findes således ikke andre produkter på markedet med de samme egenskaber. Helt specifikt er SHELLAC® generelt mere skånsomt end andre produkter på markedet, det bevarer sin høje glans i længere tid og så er det nemmere og hurtigere at aftage (helt ned til 5 minutter), idet du ikke anvender fil til at aftage SHELLAC® og dermed også undgår at skade naturneglen.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg får en original SHELLAC®-behandling?
SHELLAC® er den mest populære neglebehandling i verden, og siden lanceringen er der kommet mange kopi-produkter på markedet. Ingen af dem har dog de samme unikke egenskaber som SHELLAC®, så ønsker du den lange holdbarhed, den høje glans og den optimale beskyttelse af dine naturnegle og din hud, skal du sikre dig at du kun benytter autoriserede SHELLAC®-saloner. Det gør du ved at kigge efter SHELLAC®-diplomet, tjekke at der anvendes en original CND LED/UV-lampe samt sikrer dig, at der står CND™ på de flakoner produktet tages fra. Du kan finde din nærmeste autoriserede SHELLAC® salon på vores salon søgning:

FIND SHELLAC® SALON

Kan jeg som privatperson deltage på et SHELLAC® kursus?
Nej, SHELLAC® er en professionel klinikbehandling. Du kan i stedet anvende CND VINYLUX™. CND VINYLUX™ kræver ingen UV-lampe, men anvender derimod UV-strålerne fra alm. dagslys til hærdningsprocessen, som tager 8,5 minutter. Du kan finde den nærmeste forhandler af VINYLUX™ på vores hjemmeside.