Pris: kr. 1.244,- (inkl. moms)

Lær at bruge din el-fil korrekt.

Når man skal i gang med at bruge en el-fil, er det vigtigt, at man har den fornødne viden om korrekt håndtering, så man ikke laver fileskader. Du lærer på kurset hvordan du bruger din el-fil, hvilke bits skal man bruge til de forskellige behandlinger, hvilken vej skal man file, og hvor og hvornår bruger man en el-fil.
Du skal ikke medbringe nogen model til kurset du skal arbejde på dig selv, så sørg for at have en hånd, hvor du har enten gelé eller akryl på. Husk også at medbringe din el-fil på kurset. El-filen MÅ IKKE være taget i brug før du kommer på kurset. Du skal have lavet minimum 50 sæt negle for at du kan deltage på kurset. Du kan også deltage på kurset, selvom du ikke er uddannet i CND™.
Hvis du indkøber en af vores opstartspakker er dit filekursus gratis med i pakken.

 

Du kan også deltage på kurset uden af have købt en el-fil hos os, så koster kurset 995,- kr. ex. moms for deltagelse, og kravet er at du har en el-fil med minimum 30.000 RPM. (Omdrejninger pr. minut)

 

Praktisk Information:
Pris: Kr. 1.244 (Kr. 995,- ekskl. moms)
Varaktighet: 4 timer.
Medbring: Din el-fil. Under kurset arbejder du på dine egne negle og du skal derfor have gelé eller akryl på en hånd.
Model: Nej
Forudsætning: Du skal have lavet minimum 50 sæt negle for at du kan deltage på kurset. Du kan også del- tage på kurset, selv om du ikke er uddannet i CND™.

TILMELD